EXCURSIE AVANSATĂ®, 13 – 14 Aprilie 2019, București

Programe oficiale TMI


Programele oficiale ale Institutului Monroe oferite în prezent în România sunt:

– Excursion Workshop®

– Advanced Excursion Workshop®

– Gateway Voyage®

– Guidelines®

– Lifeline®

– Exploration 27®

– Starlines I şi II®

Ritta Nicoară [RO] – Coordonator programe TMI în România şi trainer acreditat TMI
Andrea Berger [US] – Trainer acreditat TMI, TMI Board of Advisors, TMI Local Chapter Network Leadership Council Member

Utile

Programe TMI


WORKSHOP EXCURSIE AVANSATĂ® 13 – 14 APRILIE 2019, București


EXCURSION AVANSATĂ®

EXCURSION AVANSATĂ®

Trainer:
Psih. Ritta Nicoara
mail: [email protected]
tel: 0744-118476

Workshopul Excursie Avansată – primul modul “Dezvoltare Personală” – este un program destinat absolvenților programului Excursie sau Gateway Voyage.

Seria de programe “Excursie avansată” a fost concepută pentru a vă ajuta să creați mai multă libertate, bucurie și împlinire în viața voastră.

Conceptul de “libertate” al lui Bob se referă la abilitatea de a deveni stăpâni ai propriei vieți prin transformarea obișnuințelor, conceptelor și credințelor limitative care ne țin captivi într-o realitate limitată și incompletă. Înlocuirea obișnuințelor și credințelor limitative cu cele care ne conferă putere, înțelegere, claritate și împlinire, vor produce o nouă modalitatea de a acționa, gândi și simți, în acord cu natura noastră esențială.

Prin recâștigarea libertății ne reamintim că suntem mai mult decât corpul fizic… iar aceasta este începutul procesului de reîntregire, iar astfel, vom putea experimenta nenumăratele posibilități de cunoaștere și dezvoltare disponibile doar atunci când ne eliberăm de restricțiile și constrângerile realității fizice și a răspunsurilor condiționate.

Programul “Dezvoltare personală” vă oferă o serie de exerciții prin care veți învăța să creați și să folosiți instrumente metale și energetice care vor facilita începutul transformării voastre în maeștrii ai propriei vieți.

Workshop “Excursie avansată” – modul 1: “Dezvoltare personală”

Focus 10

La începutul programului vom revizui instrumentele de bază din Focus 10, starea “ Minte trează – Corp Adormit” pentru a crea o bază solidă pentru activitatea personală pe care urmează să o facem pe parcursul programului.

Focus 11 – Canalul de Acces –

Apoi, vă veți familiariza cu nivelul Focus 11, denumit Human Plus® (H-Plus®), ceea ce Bob Monroe a considerat a fi cea mai importantă contribuție a sa la dezvoltarea umană.

H-Plus® sunt exerciții puternice care vă ajută la dezvoltarea capacității voastre de alegere: abilitatea de a crea în mod conștient ceea ce vă doriți și de a alege în mod liber modul în care răspundeți la provocările cu care vă confruntați în viața de zi cu zi.

Odată cu aceste exerciții veți învăța o serie de comenzii de funcții Human Plus® pentru a vă îmbunătății viața în ceea ce privește deprinderile mentale și transformarea sau stingerea diferitelor obiceiuri sau trăsături nedorite, ceea ce va permite să obțineți rezultate mai bune în multe domenii importante ale vieții.

Focus 12

Reechilibrarea emoțională va fi consolidată prin exerciții ghidate ce conțin forme complexe de simbolism care se adresează acelei părți din noi care stochează amintirile cele mai profunde, temerile și potențialurile noastre, invitându-le să iasă la suprafață pentru a fi conștientizate și transformate atunci când este necesar, iar apoi integrate într-un mod constructiv, ajutând la creare unei noi personalități, centrate și echilibrate.

Astfel, ne vom reîntoarce la inocența primordială și vom recupera amintiri și calități esențiale ale ființei noastre totale.

Vom trece apoi prin Portalul Galactic, aducând la suprafață din adâncimile conștiinței noastre și mai multe amintiri despre adevărata noastră natură.

Pentru a atinge scopul unei vieți mai îndeplinite, programul include un instrument energetic special în Focus 12, pentru crearea unor noi tipare de viață.

________________

Spiritul acestui program este eminamente practic în comparație cu Workshopul Excursie (care este o condiție prealabilă pentru acest program).

Ne așteptăm ca rezultatele să fie ușor diferite pentru fiecare participant, deoarece suntem diferiți, cu nevoi diferite și fiecare își va alege din multitudinea de instrumente pe cele care se vor potrivi cel mai bine cu nevoile de moment ale dezvoltări sale.

Acest program vă va învăța multe funcții esențiale H-Plus ® dar pe urmă, va fi sarcina voastră să practicați în mod consecvent aceste abilități până când devin a doua voastră natură.

H-Plus ® poate fi o modalitate excelentă pentru a vă pregăti pentru un trai mult îmbunătățit și un instrument extrem de puternic pentru a prosperarea în viitor, indiferent de felul în care lumea se poate schimba.

Seria de workshopuri “Excursie avansată”, este alcătuită din trei module, al doilea fiind “Dezvoltarea puterii de vindecare – Healing Development”, iar al treilea “Dezvoltarea interioară – Inner Development” și vor fi oferite în România absolvenților primului modul.

Pentru înscrieri și informații:
Psih. Ritta Nicoară
e-mail: [email protected]

Prețul programului este de 180 EUR sau echivalentul acestei sume în RON, la cursul valutar BNR al zilei în care se face plata.

Pentru rezervarea locului este necesar să primim formularul de înscriere completat, împreună cu dovada achitării avansului, echivalentul a 50 EUR în RON.

Mai multe detalii despre Outreach Excursion Workshop

Ce spun cei care au participat la programul EXCURSIE AVANSATĂ® în România:

Valentin T. – Constanta

Feedback dupa programul Excursie Avansata

Lucram de ceva timp (dupa ce am facut SyncCreation) sau mai bine spus… ma jucam cu energia din Focus 11 si trebuie sa recunosc ca rezultatele nu au intarziat sa apara. Adica, mai pe intelesul tuturor, am inceput sa manifest ccea ce imi doream si mi-am zis  ca e UAUUU!!!

Cand am auzit de programul Excursie Avansata, am simtit ca TREBUIE sa particip. Si am fost prezent la primul curs!

Cum a fost? A fost MAGIC!!!

Energia grupului, energia Rittei, locatia, totul la superlativ!!!

Oameni minunati, emotii si trairi profunde!

Ce am invatat?

Am invatat ca noi oamenii avem niste ‘’butoane”. Butoane pe care le apasam noi sau ni le apasa altii. Unele butoane provoaca zambete, altele declaseaza frici…si tot asa.

In Focus 11, adica Human Plus…inveti sa “stai TU la butoane”.  Sa apesi TU butoanele pe care vrei, si sa accesezi TU starea pe care o doresti. Mai inveti sa “stergi “ de pe “tastatura “ butoane care nu iti mai sunt de folos si sa adaugi butoane cu care sa incepi sa devii cocreator al propriului destin.

Mi ar fi placut sa dureze mult mai mult… sa stam in acea energie macar 3 – 4 zile…

Ma consoleaza ideea ca urmeaza partea a 2-a. Sper sa fie cat mai curand!!!

Inchei multumind grupului si Rittei pentru suport si pentru clipele minunate petrecute impreuna!

Madalina D. –  Bucuresti

Feedback dupa programul Excursie Avansata

Am fost la cursul Excursie Avansata si pentru mine a fost “the best”, a fost absolut fantastic! Recomand tuturor. Este ceva foarte practic, inveti ceva pentru tine si ce ai invatat o poti aplica zilnic iar pentru mine a devenit astfel un ritual zilnic.

Livia – Bucuresti

Feedback dupa programul Excursie Avansata

„Participarea mea la programul Excursie Avansat a fost cel mai bun lucru pe care l-am facut pentru mine, pentru evolutia mea ca fiinta, pentru inceputul acestui an.

Acest program mi-a oferit mult peste asteptari, informatii extrem de utile si foarte practice, pe care deja le folosesc.

Starea de Relaxare a fost exceptionala, mi-am reaincarcat bateriile pe toate planurile.

Energia Rittei si a grupului au fost exceptionale, starea de vibratie si energie le-am simtit din plin, cu efecte benefice semnificative.

Am primit raspunsuri clare si detaliate la intrebari care nu pareau sa aiba raspunsuri logice.

O stare de calm, iubire si armonie ma insoteste de la acest curs.

Abia astept continuarea acestei serii de cursuri.

Multumesc mult Ritta pentru toata dedicatia, blandetea, iubirea si protectia cu care ne inconjori de fiecare data.

Le multumesc si colegilor mei de calatorie care prin impartasirea experientelor lor, m-au ajutat sa inteleg mai bine dinaminca minunata a experientelor pe care fiecare dintre noi o traim.

Cristina A. – Bucuresti

Feedback dupa programul Excursie Avansata

Mi-am ascultat intuiția si am venit la programul Excursie Avansata. Sunt bucuroasa, fericita si recunoscătoare Sinelui meu care m-a atras la acest eveniment, ca parte a Sinelui Universal. Si am fost călăuziti  doua zile pe un drum de pionierat atât de frumos si benefic al lui Human+.  Si pentru aceasta călătorie sunt plină de gratitudine.

Am primit daruri prețioase prin instrumentele practice oferite de program si am simțit pe deplin ca sunt parte a Acordului Rezonant. A fost magie resimțită in fiecare celula.

Munți de aur spiritual sa răsplătească ceea ce ne oferi.