Despre noi

Programele Institutului Monroe (TMI) sunt prezente în toate zonele lumii şi se bucură de o apreciere remarcabilă de mai bine de 40 de ani.
După SUA, Canada, Australia, Japonia, Mexic, Brazilia, Argentina şi majoritatea ţărilor din Europa, începând din anul 2009, Institutul Monroe își oferă programele şi publicului din România prin intermediul  următorilor trainer consacraţi:


Ritta Nicoară
Trainer Outreach și Rezidențial TMI
Psiholog, Psihoterapeut

Ritta

este membră fondatoare a Asociaţiei Multiculturale de Psihologie şi Psihoterapie, a terminat o formare în Psihoterapie Integrativă, în terapia EMDR (Eye Movement Desentization and Reprocessing – Desensibilizarea şi Reprocesarea prin Mişcări Oculare) și Psihoterapia Integrativă de Cuplu și Familie.
Formarea ca trainer TMI Outreach a urmat-o în Spania, sub îndrumarea lui Carol Sabick de la Herran, formator international, director de programe şi președinte al Institutului Monroe, iar formarea ca trainer rezidential TMI a urmat-o in SUA la Institutul Monroe.
Ritta este membră a Diviziei Profesionale TMI, trainer Outreach și Rezidential acreditat al Institutului Monroe.
Este producătorul şi autorul unor CD-uri de relaxare şi meditaţie ghidată, printre titlurile editate numărându-se: „Pilonul Central”, „Prosperitate şi Succes”, „Eternitate”, „Meditaţia Chakrelor”, etc.

https://www.monroeinstitute.org/Ritta-Nicoara


Andrea Berger, USA
Trainer Outreach și Rezidențial TMI

Andrea

a crescut la Bucureşti, a călătorit mult în India studiind yoga şi meditaţia centrată pe lumină şi sunetul interior. Acum trăieşte în Cincinnati, Ohio, cu soţul ei şi cu cei doi copii. Andrea a lucrat 22 ani ca manager I.T. la o companie de bunuri de larg consum, este trainer rezidenţial internaţional TMI, membră a Diviziei Profesionale al Institutului Monroe, vindecător energetic atestat VortexHealing®, Maestru Reiki şi practicant Yoga.
Andrea a absolvit „Atlantic University” (fondată de Edgar Cayce) obţinând diploma de Master în Studii Transpersonale, unde materiile aprofundate reprezintă o combinaţie originală a psihologiei, filozofiei, studiilor religioase, sănătăţii holistice şi artelor. Andrea este, de asemenea, fondatorul şi preşedintele organizaţiei non-profit „Asociaţia pentru Evoluţia Conştiinţei, Inc” care are misiunea de a accelera evoluţia conştiinţei prin educaţie, explorare practică şi transformare personală.
Din 2003 Andrea a participat la multe programe rezidenţiale TMI şi a devenit trainer TMI acreditat în 2009, sub îndrumarea lui Carol Sabick de la Herran. Andrea face parte din Board of Advisors al Institutului Monroe, este membră a Diviziei Profesionale TMI și a Local Chapter Network TMI.

http://www.monroeinstitute.org/Andrea-Berger/


Dr. Franceen King

Dr. Franceen King, USA
Trainer Outreach și Rezidențial TMI

Franceen

A fost, pe parcursul întregii ei vieții, un explorator al conștiinței și a devenit trainer rezidențial și outreach in anul 1986. De-a lungul anilor a conceput mai multe programe TMI, printre care Exploration 27®, Starline®, Starline II® și TDAP (1997).
A experimentat o „trezire” majoră în 1971 și a participat la primul său Gateway Voyage® în 1979.
Și-a început cariera ca administrator intern la Institutul Național de Sănătate și, în cele din urmă, a colaborat cu multe agenții guvernamentale prin propria sa firmă de consultanță din zona Washington DC, care sa axat pe dezvoltarea organizațiilor și pe dezvoltarea managementul executiv. De când sa mutat în Florida în 1980, și-a menținut practica de terapeut în terapia individuală și de cupluri ca și consilier de sănătate mintală licențiată. A oferit numeroase workshopuri de dezvoltare personală și vindecare energetică prin intermediul propriului ei institut – Institutul de Auto-Conștientizare. Are o diplomă de masterat în consilierea din domeniul sănătății mintale comunitare și un doctorat în Sexologie Clinică. Ea susține ocazional conferințe și interviuri radio și TV . De asemenea este autoarea mai multor cărți din domeniul psiho-sexologiei .
Franceen a studiat o mare varietate de tehnici de vindecare, de extindere a conștiinței și metafizică și este dedicată să îi ajute pe participanți, prin redarea puterii lor personale, să-și cunoască mai bine Sinele Total și să-și îndeplinească cele mai înalte scopuri și aspirații.
Franceen este trainer în România pentru programele Starlines și Starlines II.

https://www.monroeinstitute.org/franceen-king


Alina Redenciuc

Alina Redenciuc
Trainer Outreach TMI

Alina

s-a născut la Braşov şi este o mare pasionată de călătorii. A vizitat multe locuri cu însemnătate sacră sau mistică din întreaga lume, fiind atrasă de misterul şi înțelepciunea culturilor antice. A practicat Reiki şi Yoga, acordând un interes deosebit diverselor tehnici de consiliere şi vindecare energetică, precum şi explorării conştiinţei umane. A absolvit managementul hotelier în Bucureşti şi a manageriat restaurante de prestigiu timp de 14 ani. A descoperit tehnologia Hemi-Sync în anul 2012, participând cu entuziasm la toate programele prezente în România. A devenit Trainer Outreach în anul 2014, training-ul de formare urmându-l la Institutul Monroe din Statele Unite.

https://www.monroeinstitute.org/Alina-Redenciuc/