Despre noi

Programele Institutului Monroe (TMI) sunt prezente în toate zonele lumii şi se bucură de o apreciere remarcabilă de mai bine de 40 de ani.
După SUA, Canada, Australia, Japonia, Mexic, Brazilia, Argentina şi majoritatea ţărilor din Europa, începând din anul 2009, Institutul Monroe își oferă programele şi publicului din România prin intermediul  următorilor traineri consacraţi:


Ritta Nicoară
Trainer Outreach și Rezidențial TMI
Psiholog, Psihoterapeut

Ritta

este membră fondatoare a Asociaţiei Multiculturale de Psihologie şi Psihoterapie, a terminat facultatea de psihologie, urmată de o formare în Psihoterapie Integrativă, în terapia EMDR (Eye Movement Desentization and Reprocessing – Desensibilizarea şi Reprocesarea prin Mişcări Oculare) și Psihoterapia Integrativă de Cuplu și Familie.

Formarea ca trainer Outreach TMI a început-o în Spania, în anul 2009, sub îndrumarea lui Carol Sabick de la Herran, formator internațional, director de programe şi președinte al Institutului Monroe, iar formarea ca trainer rezidențial TMI a urmat-o, câțiva ani la rând, în SUA la Institutul Monroe, unde a lucrat cu traineri de renume ca Dr. Franceen King, Bob Holbrook – diector de cercetare TMI, Marinda Stopforth, Charleen Nicely, Kevin Turner.
Ritta este membră a Diviziei Profesionale TMI, trainer Outreach și Rezidențial acreditat al Institutului Monroe

Este producătorul şi autorul unor CD-uri de relaxare şi meditaţie ghidată, printre titlurile editate numărându-se: “Pilonul Central”, “Prosperitate şi Succes”, “Eternitate”, “Meditaţia Chakrelor”, “Conexiunea”, etc.

https://www.monroeinstitute.org/Ritta-Nicoara


Andrea Berger, USA
Trainer Outreach și Rezidențial TMI

Andrea

a crescut la Bucureşti, a călătorit mult în India studiind yoga şi meditaţia centrată pe lumină şi sunetul interior. Acum trăieşte în Cincinnati, Ohio, cu soţul ei şi cu cei doi copii. Andrea a lucrat 22 ani ca manager I.T. la o companie de bunuri de larg consum, este trainer rezidenţial internaţional TMI, membră a Diviziei Profesionale a Institutului Monroe, vindecător energetic atestat VortexHealing®, Maestru Reiki şi practicant Yoga.
Andrea a absolvit “Atlantic University” (fondată de Edgar Cayce) obţinând diploma de Master în Studii Transpersonale, unde materiile aprofundate reprezintă o combinaţie originală a psihologiei, filozofiei, studiilor religioase, sănătăţii holistice şi artelor. Andrea este, de asemenea, fondatorul şi preşedintele organizaţiei non-profit „Asociaţia pentru Evoluţia Conştiinţei, Inc” care are misiunea de a accelera evoluţia conştiinţei prin educaţie, explorare practică şi transformare personală.
Din 2003 Andrea a participat la multe programe rezidenţiale TMI şi a devenit trainer TMI acreditat în 2009, sub îndrumarea lui Carol Sabick de la Herran. Andrea face parte din Board of Advisors al Institutului Monroe, este membră a Diviziei Profesionale TMI și a Local Chapter Network TMI.

http://www.monroeinstitute.org/Andrea-Berger/


Dr. Franceen King

Dr. Franceen King, USA
Trainer Outreach și Rezidențial TMI, Doctor în psihologie

Franceen

pe parcursul întregii sale vieții a fost un explorator împătimit al conștiinței și a devenit trainer rezidențial și outreach în anul 1986. De-a lungul anilor a conceput mai multe programe TMI, printre care Exploration 27®, Starlines®, Starlines II®, Starlines Reunion® și TDAP (1997).
A experimentat o “trezire” majoră în 1971 și a participat la primul său Gateway Voyage® în 1979.
Și-a început cariera ca administrator intern la Institutul Național de Sănătate și, în cele din urmă, a colaborat cu multe agenții guvernamentale prin propria sa firmă de consultanță din zona Washington DC, care s-a axat pe dezvoltarea organizațiilor și pe dezvoltarea managementului executiv. De când s-a mutat în Florida în 1980, și-a menținut practica de terapeut în terapia individuală și de cupluri, precum și cea de consilier licențiat în sănătatea mintală. A oferit numeroase workshopuri de dezvoltare personală și vindecare energetică prin intermediul propriului ei institut – Institutul de Auto-Conștientizare. Are o diplomă de masterat în consilierea din domeniul sănătății mintale comunitare și un doctorat în Sexologie Clinică. Ea susține ocazional conferințe și interviuri radio și TV . De asemenea, este autoarea mai multor cărți din domeniul psiho-sexologiei.
Franceen a studiat o mare varietate de tehnici de vindecare, de extindere a conștiinței și metafizică și este dedicată să îi ajute pe participanți, prin redarea puterii lor personale, cunoașterea mai profundă a Sinelui Total și atingerea celor mai înalte scopuri și aspirații.
Franceen este trainer în România pentru programele Starlines și Starlines II.

https://www.monroeinstitute.org/franceen-king


Alina Redenciuc

Alina Redenciuc
Trainer Outreach TMI

Alina

s-a născut la Braşov şi este o mare pasionată de călătorii. A vizitat multe locuri cu însemnătate sacră sau mistică din întreaga lume, fiind atrasă de misterul şi înțelepciunea culturilor antice. A practicat Reiki şi Yoga, acordând un interes deosebit diverselor tehnici de consiliere şi vindecare energetică, precum şi explorării conştiinţei umane. A absolvit managementul hotelier în Bucureşti şi a manageriat restaurante de prestigiu timp de 14 ani. A descoperit tehnologia Hemi-Sync în anul 2012, participând cu entuziasm la toate programele prezente în România. A devenit Trainer Outreach în anul 2014, training-ul de formare urmându-l la Institutul Monroe din Statele Unite.

https://www.monroeinstitute.org/Alina-Redenciuc/


Silvia Pleșa
Trainer Outreach TMI

Silvia

locuiește în Baia Mare și este absolventă a Facultății de Management din cadrul Universității de Nord Baia Mare. A fost întotdeauna pasionată de munca sa și de propria dezvoltare personală, căutând mereu să-și depășească limitele. A lucrat în vânzări și apoi ca manager marketing la diverse companii, însă oricât de multe satisfacții i-a oferit munca, știa intuitiv că viața nu se limitează doar la activitățile și relațiile noastre, ci este un univers care așteaptă să fie descoperit. Astfel, a început să practice reiki și meditația, iar acestea au determinat-o să caute o metodă mai practică de explorare a propriului univers interior. Așa a cunoscut tehnologia Hemi-Sync în anul 2011. A participat la toate programele organizate de Institutul Monroe în România, iar în anul 2017 decide să devină Outreach Trainer urmând pregătirea în Italia, sub atenta îndrumare a Andreei Berger.
Scopul său ca trainer este să sprijine participanții la Workshopul Excursie în explorarea și descoperirea propriei autenticități astfel încât aceștia să-și cunoască potențialul nelimitat ca ființe mai presus de corpul lor fizic.


Adrian Turcu
Trainer Outreach TMI, Psiholog, Psihoterapeut

Adrian

este născut în 1973, în Galați și încă din copilarie a avut o atracție pentru latura spirituală a lumii, motiv pentru care a început să caute în sistemele filozofice, răspunsuri la întrebarile interioare.  Cu timpul, cariera de psihoterapeut, i-a arătat importanța de a fi în relație cu oamenii, de a împărtăși din experiența personală, chiar transpersonală. Programele la care a participat în cadrul Institutului Monroe, i-au permis orientarea către scopul minunat de a lucra cu oamenii în cadrul Workshopului Excursie, fiind atras de Hemi-Sync și de metoda Institutului Monroe pentru caracterul  practic al instrumentelor învățate. Ca Trainer Outreach este încântat să aibă ocazia să împărtășească Workshopul Excursie cu alte persoane interesate de explorarea conștiinței și de vindecare.  Hemi-Sync nu interferează cu practicile existente – capacitatea mentală / spirituală permite o conexiune interioară mai ușoară și mai profundă cu resursele interioare, asigură o creștere minunată a nivelului de conștiintă.
Folosind Hemi-Sync® în mod regulat, această practică i-a adus un sentiment de scop și de împlinire a vieții care este greu de descris. Viața s-a transformat într-o aventură incredibilă, plină de sens și mister.


Dr. Petru Visarion Ștețiu
Trainer Outreach TMI

Petru

este profesor universitar pensionar, doctor în fizică. El, este căsătorit, locuiește în Cluj-Napoca împreună cu soția sa. Este terapeut Prananadi, practicând și Călătoria de tip Brandon Bays.

Între 2003 și 2004 el a citit cărțile lui Bob Monroe, care i-au schimbat întreaga sa viziune asupra lumii, întreaga sa viață. El a ințeles importanța studiilor lui Bob pentru omenire și necesitatea continuării studiilor sale. În anul 2005  Petru a decis să coopereze cu Andrea Berger pentru promovarea în rândul populației din Romania a realizarilor lui Bob Monroe, a Institutului Monroe și a tehnologiei Hemi-Sync®.  Pentru detalii privind această activitate vezi www.monroeinstitute.org/outreach/Petru-Visarion-Stetiu/

În anul 2018, Petru a absolvit în Italia pregatirea ca Outreach Trainer sub indrumarea lui Andrea Berger și Stefano Roverso. Conducând programe de tip Excursion Workshop®, el ajută participanții să cunoască prin experiența directă cât de mult mai mult decat corpul lor fizic sunt ei,  cum să-și folosească mai bine potențialul lor, cum să-și vindece afecțiuni fizice și emotionale,  devenind astfel mai liberi și având o viață mai bună.


Sanda Zaharie
Trainer Outreach TMI

Sanda

locuiește în Brașov și a fost atrasă dintotdeauna de subiecte și activități legate de energia non-fizică, de terapii neconvenționale și de explorarea conștiinței în aceeași măsură.

În 2011 a absolvit masteratul la Facultatea de Muzică din Brașov numit Terapie Muzicală. În timp ce căuta modalități de aplicare a terapiei muzicale, a descoperit Metamusic și tehnologia Hemi Sync oferite de Institutului Monroe. Consideră că terapia cu muzică este cea mai benefică, te ajută să te conectezi cu cea mai adâncă parte a ființei tale iar dacă este combinată cu frecvențele Hemi-Sync este mult mai eficientă, completă.

Ca Outreach Trainer vrea să împărtășeasca darul Hemi-Sync cu ceilalți, să transmită ceea ce oferă programele TMI, instrumentele cu ajutorul cărora pot descoperi prin experiență proprie că sunt liberi să călătorească și să exploreze atât spațiul interior cât și cel exterior, că pot scăpa de temeri și de  credințe limitative și mai ales să conștientizeze că sunt ființe infinite și că noi toți suntem unul.