Clubul Delfinului

Urmând tradiţia Institutului Monroe din SUA, care în anul 1991 a pus bazele Clubului Energia Delfinului – Dolphin Energy Club (DEC) – pentru a promova sănătatea şi bunăstarea fizică, mentală şi emoţională, am înființat și noi în România acest club – pentru ca şi noi să putem să beneficiem de serviciile de vindecare oferite de membrii acestui club tuturor celor care au nevoie de vindecare.

Orice persoană care se află în suferință poate cere și beneficia în mod gratuit de serviciile de vindecare oferite de membrii Clubului DEC.

Membrii Clubului DEC utilizează o înregistrare specială care constă dintr-o 

meditație ghidată verbal în limba română, combinată cu frecvenţe Hemi-Sync®, create în mod special pentru acest exerciţiu.

Frecvențele Hemi-Sync® folosite în exercițiul DEC au la bază studiile de cartografiere a creierului ale unor maeştri vindecători excepționali, în intervalul în care ei se aflau în starea cea mai profundă de conștiință extinsă și  trimiteau energie pentru vindecare la distanță. Astfel, frecvențele Hemi-Sync® din acest exercițiu reproduc frecvențele cerebrale ale acestor vindecători, iar cel care folosește meditația DEC, va intra într-o stare de conștiință modificată asemănătoare cu cea în care se aflau acei vindecătorii în momentele de maximă performanță în procesul de trimitere de energie vindecătoare la distanță. Astfel, membrii DEC, când utilizează acest exercițiu, devin extrem de eficienți în procesul de vindecarea la distanță.

 

Clubul DEC funcționează în felul următor:

 

Când coordonatorul Clubului DEC România, d-na Ibi Mazurek, primește o cerere pentru  vindecare, ea va transmite acea solicitare de vindecare la cel puțin 10 membrii ai clubului DEC – dar uneori și mai mulți, în funcție de disponibilitate – iar vindecătorii, focalizîndu-și conştiinţa pe numele persoanei care cere ajutor, folosind exercițiul DEC, îi vor trimite energie vindecătaore de cel puţin trei ori, pe o perioadă de două săptămâni. Membrii clubului sunt informaţi prin e-mail de numele persoanei, domiciliul, precum şi de problema specifică de sănătate care trebuie tratată. Pentru a facilita procesul de vindecare, ghidarea verbală din exerciţiul DEC îi ajută pe membrii DEC să creeze şi să dezvolte în cadrul conştiinţei lor o legătura intimă cu conştiinţa excepțională al delfinului.

 

Atât membrii DEC cât şi persoana care primeşte ajutor vor trimite câte un raport la coordonatorul Clubului DEC despre evoluția procesului de vindecare. Adeseori, auzim „relatări uimitoare” despre o gamă largă de vindecări ca urmare a intervenţiilor DEC, dar uneori, unele dintre acestea pot fi însoțite de așa numitele crize de vindecare.

În acele cazuri în care este vorba de o boală care se află în stadiul final, DEC poate uşura tranziţia finală.

 

 

Oricine poate deveni membru DEC și poate folosi pentru sine sau pentru oricine altcineva exercițiul DEC. Există doar o singură regulă: persoana care cere vindecare DEC trebuie să facă acest lucru în mod direct – sau să îşi dea permisiunea expresă unei alte persoane să facă acest lucru în numele ei.

Ajutorul pentru vindecare DEC este oferit de membrii clubului la cerere, în mod gratuit tuturor: membrilor DEC, prietenilor şi familiei lor, precum şi oricărei alte persoane sau vietăţi care se află în suferinţă.
Totuși, există o cotizaţie anuală pentru membrii DEC, de 65 RON, taxă care este necesară pentru acoperirea cheltuielile de funcţionare a clubului.

 

Ca membru al Clubului Energia Delfinului veți primi 2 exerciții Hemi-Sync® DEC:

 

Exercițiul 1 – oferă mijloace pentru a învăța metodele și tehnicile DEC și conține o meditație de vindecare ghidată pe care o puteți utiliza pentru vindecare personalî ori de câte ori doriți și aveți nevoie.

Exercițiul 2 – conține o meditație de vindecare conceput pentru a oferi ajutor în vindecarea celor care solicită vindecare DEC.

 

Dacă deveniți memebrii Clubului DEC atunci sunteți de acord:

– să utilizaţi exercițiul DEC doar pentru acele persoanele care vă solicită ajutorul;
– să vă folosiţi capacităţile de vindecare susțintute de exercițiul DEC, pentru a oferi energie vindecătoare acelor persoane pe care vi le propune coordonatorul Clubului DEC;

 

Ca beneficiari ai serviciilor de vindecare ale Clubului DEC, sunteți de acord:

– să trimiteți un raport coordonatorului DEC cu orice fel de modificări sau îmbunătăţiri măsurabile referitoare la starea voastră de sănătate, dacă voi sunteți cei care primiți vindecare, sau al persoanei pentru care ați cerut vindecare, în perioada de timp stabilită pentru susţinerea procesului de vindecare – îmbunătățiri privind starea fizică şi psihică, ca rezultat al aplicării tehnicilor DEC.

 

Oricine poate cere vindecare fără să fie membru al Clubului DEC dar și membrii Clubului DEC pot să trimită coordonatorului Clubului, orice fel de cerere de vindecare cu condiţia ca solicitantul să fii cerut astfel de ajutor și bineînțeles membrii DEC pot solicita vindecare pentru ei înșiși de la Club.

 

Dacă doriţi să deveniţi membrii ai Clubul Energia Delfinului, puteți plăti cotizația anuală și descărca cele două exerciții de aici

 

 

Solicitarea de vindecare trebuie să conțină: numele persoanei care cere ajutorul DEC, adresa și problema de sănătate pentru vindecarea căreia se cere ajutor.

 

În caz că aveți întrebări  vă rugăm să o contactaţi coordonatorul Clubului DEC România:

Ibi Mazurek – tel: 0742-995971; e-mail: [email protected]

 

Dacă nu reușiți să descărcați exercițiul vă rugăm să trimiteți un mesaj pe:

[email protected]

 

Informaţii suplimentare:

http://www.monroeinstitute.org/community/dolphin-energy-club